Review telefoonhoesjes en powerbank op reis| Gsm punt | header

Review powerbank en telefoonhoesje voor op reis | GSMpunt.nl

Gesponsord blog – Iedereen die onze reizen al langer volgt weet dat Erik en telefoons niet altijd een beste match zijn. Viel zijn scherm in Albanië nog aan diggelen, liet hij zijn telefoon achter in een taxi in Kopenhagen en raakte deze in Turkije zelfs spoorloos. Iets dat Lisa nooit zal overkomen, maar deze Social Media guru heeft met al haar Insta-uren aan één batterij niet voldoende. Wij gingen beide op zoek naar een passende oplossing voor een powerbank en telefoonhoesje voor op reis.

De moderne reiziger kan simpelweg niet zonder telefoon, of het nu gaat om het openen van je favoriete reisapps, online bankieren of navigeren naar je volgende accommodatie. Je moet er dan ook niet aan denken dat je telefoon valt met een gebroken scherm als gevolg. Als je al het geluk hebt dat deze nog werkt.

Telefoonhoesje voor op reis

Wij hebben daarom dan ook eigenlijk altijd een hoesje om onze telefoons heen, want als dit niet het geval is, tsjaa.. dan gaat het mis. Zo was Lisa haar batterij in Albanië leeg tijdens een hike, waarna Erik het briljante plan had om deze contactloos op te laden met zijn telefoon. Hiervoor hoefde alleen de hoes er maar even af om goed verbinding te kunnen maken. 3x raden, jawel… de telefoon viel, het scherm was kapot en niet meer bruikbaar en Lisa haar telefoon was nog steeds leeg.

Dit probleem was nog maar ‘net’ opgelost voordat we op zoek mochten naar een nieuwe telefoon in Istanbul nadat deze van de aardbodem was verdwenen. Omdat de gangbare telefoons aanzienlijk duurder zijn in Turkije (ja, wij waren ook verrast), eindigden we met de Samsung S20 FE, een goedkoper model, dan de reguliere S20. Een perfecte oplossing natuurlijk, behalve dat er voor dit toestel geen hoesjes te vinden waren. Kortom, binnen no-time zag dit nieuwe toestel er uit alsof deze al 5 jaar mee ging, inclusief de nodige butsen en beschadigingen, oeps..

GSMpunt.nl

Gelukkig kwamen wij terug in Nederland in contact met GSMpunt.nl die op de hoogte waren van onze ‘mobiele uitdagingen’ en ons op het spoor bracht van de oersterke en stoere Spigen hoesjes in combinatie met de Spigen Neoflex screenprotectors. Deze hoesjes zijn beschikbaar voor het hele assortiment van Samsung, OnePlus en iPhone, inclusief de nieuwste iPhone 14 Pro hoesjes! Kortom: altijd wel een ideaal telefoonhoesje voor op reis te vinden.

Hierboven zie je de ‘voor’ foto’s van Lisa’s telefoonhoesje en hieronder de ‘na’ foto’s. Een wereld van verschil!

Powerbank voor op reis

Omdat we toch al lekker aan het shoppen waren, hebben we direct doorgeklikt naar het uitgebreide aanbod aan powerbanks. Wij snappen nog steeds niet dat wij ruim 2 jaar met onze camper door Europa hebben gereisd, zonder een extra powerbank.

Of eigenlijk… we gebruikte de reservebatterijen van onze DJI Mavic Mini drone als een omslachtige, grote en zware powerbank. Gelukkig is er een wereld voor ons opengegaan met onze nieuwe 10.000 mAh sterke externe batterij. Snel, compact en lichtgewicht, oftewel alles wat onze drone batterijen niet waren haha. Wij kozen overigens voor de Trust Primo powerbank. Bij deze powerbank kun je 3 apparaten tegelijkertijd opladen, de powerbank zelf laadt ook weer snel op en hij ziet er goed uit.

Eerste indruk

In tegenstelling tot veel goedkope en universele hoesjes, worden deze hoesjes specifiek voor de bijbehorende toestellen ontwikkeld. Hierdoor hebben ze een perfecte pasvorm, zitten ze lekker strak, én… kan hij een keer op de grond vallen zonder dat je scherven mag gaan rapen haha. De eerste indruk is dan ook zeer positief.

Na de bestelling kregen we direct een mail met aanvullende informatie over de zojuist bestelde screenprotector, inclusief verschillende instructievideo’s. Ideaal.

Ook de powerbank voelt oerdegelijk aan, past makkelijk in het bovenvak van onze cameratas of in je broekzak tijdens een stedentrip. Al zakt je broek zonder riem wel wat verder af door het gewicht van 230 gram.

Hieronder links op de foto het telefoonhoesje van Erik en rechts op de foto het telefoonhoesje van Lisa 

Indruk na een maand gebruik

Ook na een maand intensief gebruik zijn wij nog steeds super enthousiast over onze nieuwe gadgets. Het voelt nog steeds enorm solide en zelfs het doorzichtige plastic van Lisa haar telefoon is nog mooi doorzichtig. Het enige ‘nadeel’ is dat de telefoons met de beschermhoesjes direct aanzienlijk dikker zijn en daardoor wat lomper aanvoelen.

Samengevat

Eindoordeel - 5*****

We kunnen hier nog heel veel woorden aan vuil maken, maar bekijk de foto’s en oordeel zelf. Wij zijn er in ieder geval enorm blij mee! En het leukste van alles? Wij blijken onze telefoon accessoires al jaren bij GSMpunt.nl te kopen, alleen zaten onze vrienden van Bol.com hier tot voorkort tussen.

Delen vinden we leuk!

Met onze content hopen we zoveel mogelijk mensen te kunnen inspireren en helpen bij het realiseren van hun wereldse reis. Wij zouden het dan ook leuk vinden als je dit artikel deelt.

Let op: sommige van onze blogs bevatten affiliate links, dit betekent dat wij een commissie ontvangen als jij hier een aankoop doet. Jij betaalt hier niks extra voor en tegelijkertijd support je Reisstel.nl. Een win win situatie dus. Wanneer wij een gesponsorde post schrijven vermelden wij dit altijd bovenaan het betreffende artikel.

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Over ons

Hi, wij zijn Erik & Lisa. Wij hebben alles achter ons gelaten om fulltime te kunnen reizen. Onze ervaringen, tips, en reisroutes delen we graag met jou.

Inhoudsopgave

Scroll to Top