Reisstel.nl Logo
Vakantie Albanië? Must know: van highlights tot reisadvies header

Albanië

Het meest verrassende land van de Balkan

Albanië, wat ons betreft hét geheim van de Balkan. Ja, het is er veilig en je zult verrast worden door haar schoonheid. Zowel van de natuur in het land als de mensen. Van het ruige noorden, de Albanese alpen, tot de tropische stranden in het zuiden.

 

Route

Albanië heeft ons zo ontzettend verrast, dat we iedereen vol trots over het land vertellen. We raden je dan ook zeker aan hier een bezoek aan te brengen, voor het toerisme echt aanwakkert. Nu is het nog rustig en heb je grotere kans op de mooie plekken voor jezelf!

Bewaar voor later

Voeg experiences toe aan jouw wereldse reis naar Albanië. Pin jouw favoriete highlights, plekjes om te slapen of favoriete restaurants. In onze blogs vertellen we je meer. Zo lees je hier onder andere wat je absoluut niet mag overslaan tijdens jouw bezoek aan Albanië. 

Reisverslagen

Wij hebben Albanië bezocht  tijdens onze roadtrip met camper Fred door Europa.  In de maand maart zijn wij 2 weken in Albanië geweest. En in de maand april nog eens 3,5 week.  Lees alles hierover in onze reisverslagen. Wij delen onze ontmoetingen met bijzondere mensen, waanzinnige activiteiten, lekker eten en unieke overnachtingen.

Volg onze Instagram

Voor onze reizen en andere avonturen

Scroll naar top