Reisstel.nl Logo
Vakantie Albanië? Must know: van highlights tot reisadvies header

Albanië

Het meest verrassende land van de Balkan

Albanië, wat ons betreft hét geheim van de Balkan. Ja, het is er veilig en je zult verrast worden door haar schoonheid. Zowel van de natuur in het land als de mensen. Van het ruige noorden, de Albanese alpen, tot de tropische stranden in het zuiden.

 

Route

Albanië heeft ons zo ontzettend verrast, dat we iedereen vol trots over het land vertellen. We raden je dan ook zeker aan hier een bezoek aan te brengen, voor het toerisme echt aanwakkert. Nu is het nog rustig en heb je grotere kans op de mooie plekken voor jezelf!

Lees onze blogs

Lees alles nog eens rustig na in onze diverse blogs rondom Albanië. Van reisgidsen per bestemming vol met tips om te doen, te eten en te overnachten tot breakdowns voor wat betreft de kosten en overzichten voor vervoer.  Zo ga je altijd goed voorbereid op pad naar Albanië.

Reisverslagen

Wij hebben Albanië bezocht  tijdens onze roadtrip met camper Fred door Europa.  In de maand maart zijn wij 2 weken in Albanië geweest. En in de maand april nog eens 3,5 week.  Lees alles hierover in onze reisverslagen. Wij delen onze ontmoetingen met bijzondere mensen, waanzinnige activiteiten, lekker eten en unieke overnachtingen.

Volg onze Instagram

Voor onze reizen en andere avonturen

Scroll naar top