Reisstel.nl Logo
Search
Close this search box.

Kroatië

Volop genieten aan de Adriatische zee

Een helderblauwe zee, prachtige watervallen en romantische steden, je vind het in Hrvatska. Waan je in Game of Thrones in het schitterende Dubrovnik, spot dolfijnen vanaf een van de vele eilanden die Kroatië rijk is en vergeet vooral ook niet te genieten van de heerlijke wijnen, olijfolies en oesters.

Route

Kroatië is wat ons betreft een must visit buiten het hoogseizoen! De steden en stranden zijn dan een stuk rustiger, evenals toezicht op wildkampeer plekken. Hier vind je de door ons aanbevolen route met daarin de highlights van Kroatië. Zowel voor auto als camper.

Lees onze blogs

Lees alles nog eens rustig na in onze diverse blogs rondom Kroatië. Van reisgidsen per bestemming vol met tips om te doen, te eten en te overnachten tot breakdowns voor wat betreft de kosten en overzichten voor vervoer.  Zo ga je altijd goed voorbereid op pad naar Kroatië.

Reisverslagen

Wij hebben Kroatië bezocht  tijdens onze roadtrip met camper Fred door Europa.  Van 5 t/m 26 mei zijn wij in Kroatië geweest. Lees alles hierover in onze reisverslagen. Wij delen onze ontmoetingen met bijzondere mensen, waanzinnige activiteiten, lekker eten en unieke overnachtingen.

Volg onze Instagram

Voor onze reizen en andere avonturen