Reisstel.nl Logo
Over-ons header

Over ons

Meer over deze fulltime reizigers

Wij zijn Erik & Lisa. Reizen is voor ons waar geluk voor staat: ultieme vrijheid. Begin 2020 hebben wij daarom onze banen opgezegd en ons huis verkocht om als fulltime wereldreizigers door het leven te gaan.

Geen huis, geen spullen

Wij hebben alles opgezegd voor het grote avontuur!  Nadat we onze reis hebben moeten onderbreken vanwege het Coronavirus hebben we de draad weer opgepakt en zijn we weer on tour. Dit keer met Fred.

Onze missie

Wij willen van Reisstel.nl een online reisgids maken die op basis van persoonlijke ervaringen inspireert, enthousiasmeert en helpt om wereldse reizen bereikbaar te maken voor iedereen die meer uit zijn reis wil halen.

Samenwerking: Local Hero Travel

Door deze samenwerking wordt ons doel ‘wereldse reizen bereikbaar maken’ echt concreet. Het is namelijk mogelijk om onze reizen daadwerkelijk te boeken via Local Hero Travel. Hoe leuk is dat?! Zo komt jouw wereldse reis nog dichterbij. 

Erik (30)

Erik reisde tot voor kort het land door namens ‘Flokk’ om van iedere werkplek een fijne werkomgeving te maken. Hij geniet enorm van sporten (mma, voetbal, tennis), een goede burger en een biertje met vrienden.

Top 3 reisbestemmingen:
1. Rurrenabaque, Amazone, Boliva
2. Torres del Paine, Chili, Argentinië
3. Roros, Noorwegen

Lisa (30)

Lisa stond tot voor kort elke zaterdag om 05.00 uur op om het leukste kinderprogramma te produceren: Zapplive. Nu staat zij alleen vroeg op om een mooie zonsopgang te bekijken, yoga te doen of goede koffie te drinken.

Top 3 reisbestemmingen:
1. Alles in Italie…
2. Salar de Uyuni, Boliva
3. Les Trois Vallees, Frankrijk

Fred (17)

Fred reisde tot voor kort door Europa met Eriks ouders nadat hij door hen zelf was omgebouwd tot camper. Wij bedachten ons geen moment toen hij bijna te koop werd gezet… Inmiddels is Fred voorzien van een dakterras en is het interieur opgefrist. Klaar om te genieten van de steile bergwegen, stranden en meren van Europa.

Road trip Europa

Momenteel zijn wij op Road trip door Europa met Fred. Ben je benieuwd naar onze avonturen? Lees onze reisverslagen op de website of kijk elke week op Wereldreizigers.nl voor een update. Ook zijn we te volgen op Instagram en Polarsteps!

Volg onze Instagram

Voor onze reizen en andere avonturen

Scroll naar top